Directorul Regiei Autosalubritate, riscă să fie demis
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Directorul Regiei Autosalubritate, riscă să fie demis

Şeful Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, riscă să fie demis după ce primarul capitalei a făcut cunoştinţă cu mai multe rapoarte interne de la Serviciul Protecţie Internă şi Anticorupţie şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă despre cele întâmplate la Poligonul de deşeuri de la Ţânţăreni. Despre acest lucru, Ion Ceban, a anunţat în cadrul şedinţei Consiliului municipal.

Potrivit IPN, edilul a cerut şi o anchetă de serviciu privind elucidarea cauzelor ce au adus la apariția incendiului și aprecierea acțiunilor întreprinse sau inacțiunilor factorilor de decizie responsabili de gestionarea poligonului. Acesta a rugat consilierii ca propunerea să fie inclusă în ordinea de zi la Consiliul municipal Chişinău şi să fie votată în data de 11 august.

Săptămâna trecută, câteva zile la rând, pompierii împreună cu direcţiile municipale au luptat cu un incendiu izbucnit la gunoiştea de la Tânţăreni, Anenii Noi, unde sunt duse deşeurile din capitală. Pentru serviciile contractate de înlăturare a consecinţelor incendiului au fost repartizați 700 de mii de lei din fondul de rezervă al municipiului Chișinău.
Similare
RECOMANDĂRI