Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dispărut fără urmă. Un băieţel de doar şase ani din Hînceşti este de negăsit de mai bine de 24 de ore

Dispărut fără urmă. Un băieţel de doar şase ani din Hînceşti este de negăsit de mai bine de 24 de ore. El ar fi ieşit din casă, ieri, pe la prânz, şi de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Poliţia a fost sesizată şi ai început căutările. Până la această oră băiatul nu a fost găsit.


Băieţelul se numeşte Beniamin Osipciuc. Ultima dată a fost văzut ieri în jurul orei 12. Poliţia spune că micuţul a fost lăsat în grija fraţilor mai mari, dar aceştia l-au pierdut din vedere. 

CRISTINA VICOL, ofiţer de presă IP Hînceşti: "Părinţii erau la serviciu şi copilul a rămas în grija surorii şi fratelui mai mare. Aceştia îşi făceau temele online şi atunci copilul a ieşit din casă. De către angajaţii IP Hînceşti sunt întreprinse măsuri de căutare atât în toata raza municipiului Hînceşti, cât şi în satele din apropiere. Totodată, sunt verificate parcurile, fântânile, spaţiile de agreement unde ar fi putut să plece minorul. Sunt stopate şi automobilele la verificări pentru a depista minorul"

Poliţiştii şi salvatorii scotocesc prin tot raionul Hînceşti pentru a-l găsi pe băieţel. La căutări s-au alăturat şi zeci de localnici.

Căutările au continuat şi în toiul nopţii, însă fără succes. 

În ziua în care a dispărut, Beniamin Osipciuc era îmbrăcat cu un maiou galben, pantaloni verzi şi şlapi de culoare roz. Părinţii şi poliţiştii fac apel către toţi cei care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea copilului. Ei sunt rugaţi să apeleze la numerele de telefon 061000601, 026922880 sau 112. 
Similare
RECOMANDĂRI