FLASH. Vlad Plahotniuc i-a propus lui Filat, cu trei ani în urmă, să îl graţieze
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

FLASH. Vlad Plahotniuc i-a propus lui Filat, cu trei ani în urmă, să îl graţieze

Fostul lider PDM Vlad Plahotniuc i-a propus lui Vlad Filat să îl elibereze din închisoare fără ca să ceară ceva înapoi, doar ca să demonstreze că e un om bun şi mărinimos. Declaraţia a fost făcută cu puţin timp în urmă într-un interviu pentru Pro tv Chişinău de către Filat.

"Nu imi doresc o soluţie politică, ce ţine de eliberarea mea, nu anticipez pentru că sunt zvonuri, nu doar că nu imi doresc astfel să fiu eliberat, dar nu voi accepta. Este adevărat cu ceva timp în urmă, cu vreo trei ani de zile în urmă, mi s-a propus graţierea, Plahotniuc mi-a propus. În schimbul la nimic, doar să demonstrez că e om bun şi mărinimos. 

Referindu-se la modul în care îşi vede eliberarea, Filat spune că se simte liniştit şi îşi va demonstra nevinovăţia. "Însă mi se pare absolut nedrept ca un om, care nu a deţinut nicio funcţie în stat, să nu insistaţi pe funcţia de preşedinte al partidului, (Vlad Plahotniuc), că e cam abuziv un pic, oameni care au condus băncile respective, oameni care au semnat oferirea de credite, oameni care au condus instituţii care nu trebuiau să informeze, că lucrul acesta tot îl observ: am informat, am informat. Lucrul lor era să acţioneze, să intervină prompt. Toţi cei care aveau obligaţiile respective sunt toţi bine, mersi. Eu nu vreau ca cineva să îmi urmeze calea, eu vreau ca să îşi poarte de grija lor."
 
Similare
RECOMANDĂRI