Igor Grosu s-a întâlnit cu un grup de cetăţeni ai R. Moldova, stabiliţi în capitala Belgiei
Sursa foto:Parlament.md Vizualizari:

Igor Grosu s-a întâlnit cu un grup de cetăţeni ai R. Moldova, stabiliţi în capitala Belgiei

La finalul vizitei de lucru la Bruxelles, Preşedintele Parlamentului Igor Grosu a avut, în seara zilei de luni, o întâlnire cu un grup de cetăţeni moldoveni, stabiliţi de mai mulţi ani în capitala Belgiei.

S-a discutat despre situaţia internă din Republica Moldova. Igor Grosu a remarcat că basarabenii, oriunde s-ar afla, sunt bine informaţi despre situaţia de acasă, iar cel mai important – sunt implicaţi şi le pasă de problemele ţării.

Preşedintele Parlamentului i-a asigurat că reforma justiţiei este una din preocupările de bază ale noii guvernări.  

„Noi am pornit deja să facem ordine în instituţiile statului pentru ca ele să lucreze pentru cetăţeni, nu pentru grupuri de interese. Vom munci pentru a crea un mediu de afaceri prietenos cu businessul pentru toată lumea fiindcă doar aşa vom creşte economia şi vom crea locuri de muncă bine plătite”, a subliniat Igor Grosu.

În perioada 28-29 noiembrie, Preşedintele Parlamentului a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, în cadrul căreia a avut mai multe întrevederi cu înalţi oficiali ai Parlamentului European.

Şeful Legislativului Igor Grosu şi Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli au semnat, în premieră, un Memorandum de înţelegere între Parlamentul Republicii Moldova şi Parlamentul European. Document va servi ca bază pentru o cooperare calitativ nouă şi vine să susţină agenda trasată la Chişinău  – de consolidare a cursului de integrare europeană şi apropiere de Uniunea Europeană.

Similare
RECOMANDĂRI