Igor Grosu: UE mereu a dat dovadă de dorinţă dezinteresată de a susţine cetăţenii Republicii Moldova
Sursa foto:Igor Grosu/Facebook Vizualizari:

Igor Grosu: UE mereu a dat dovadă de dorinţă dezinteresată de a susţine cetăţenii Republicii Moldova

Preşedintele fracţiunii Partidului Acţiune şi Solidaritate, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu Excelenţa Sa Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova. Cei doi au discutat, potrivit unei postări făcute de Igor Grosu, despre aspecte ale politicii interne, cât şi perspectivele politicii externe.

Igor Grosu scrie că  i-a mulţumit Excelenţei Sale pentru susţinerea constantă acordată ţării noastre de-a lungul timpului şi pentru faptul că Uniunea Europeană a fost mereu alături de cetăţenii Republicii Moldova: „Uniunea Europeană mereu a dat dovadă de o dorinţa sinceră şi dezinteresată de a susţine cetăţenii Republicii Moldova în momentele cele mai grele, iar o dovadă în plus a fost ajutorul în lupta cu Covid-19”.

„Am discutat şi despre situaţia politică internă şi că ultimele sondaje arată că cetăţenii Republicii Moldova îşi doresc alegeri anticipate. Oamenii îşi doresc să cureţe acest Parlament de escroci, de toţi cei care fură statul. Oamenii îşi doresc un Parlament curat şi o guvernare responsabilă, cu instituţii funcţionale. Oamenii vor trăi mai bine doar atunci când instituţiile statului se vor gândi la necesităţile lor, dar nu la interesele unui grup restrâns de mafioţi”, mai scrie Igor Grosu.
Similare
RECOMANDĂRI