INP: O tânără a aruncat 100 de euro în maşina poliţiei, după ce a fost prinsă la volan, fără a avea un permis de conducere
Sursa foto:INP Vizualizari:

INP: O tânără a aruncat 100 de euro în maşina poliţiei, după ce a fost prinsă la volan, fără a avea un permis de conducere

O tânără a încercat să mituiască poliţiştii de patrulare, după ce au depistat-o că şofează fără a deţine permis de conducere. Cazul a avut loc ieri, în timpul supravegherii ordinii publice şi a circulaţiei rutiere.

Poliţiştii de patrulare spun că au observat, pe traseul Ungheni- Chişinău, un automobil condus neadecvat. Maşina a fost stopată pentru verificări, iar ofiţerii au stabilit că tânăra de la volan nu deţine permis de conducere.

„După ce poliţiştii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanţii la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajaţii INP.  Chiar daca i s-au explicat de mai multe ori consecinţele acţiunilor sale, aceasta a aruncat în maşina poliţiei 100 de euro, pentru a nu fi documentată şi pentru a nu fi ridicată la parcarea specială maşina pe care nu avea dreptul să o conducă”, se spune în comunicatul INP.

Inspectoratul Naţional de Patrulare aminteşte conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, mai târziu poate produce o tragedie. „Nu propuneţi poliţiştilor alternative amenzilor, iar dacă vă ciocniţi cu incidente în care vi se propune sau cere mită, apelaţi la numerele scurte 112 sau 1520 şi denunţaţi actele de corupţie. Toţi participanţii la trafic trebuie să fie responsabili şi să-şi asume greşelile”, este îndemnul poliţiei.

Similare
RECOMANDĂRI