VIDEO/DOC. UPDATE. Tauber: Procuratura Anticorupţie a confirmat că pe marginea cazului familiei Greceanîi este pornită o cauză penală
Sursa foto:https://www.facebook.com/partidulshor/ Vizualizari:

VIDEO/DOC. UPDATE. Tauber: Procuratura Anticorupţie a confirmat că pe marginea cazului familiei Greceanîi este pornită o cauză penală

Deputatul Partidului Şor Marina Tauber a declarat astăzi la un briefing de presă că la 9 octombrie a primit un răspuns de la Procuratura Anticorupţie, care a confirmat că pe marginea cazului familiei Greceanîi este pornită o cauză penală.

Tauber a mai declarat că Dodon şi Greceanii nu pot ierta că deputaţii Partidului Şor au spus despre ei multe adevăruri neplăcute: „Liderii socialiştilor nu pot să ne lase să vorbim despre rolul lui Greceanii în jaful de la Banca de Economii”.


 
 Din cauza acestui document, Marina Tauber spune că a suferit până acuma, dar a devenit mai puternică după ce a venit în Parlament.

Tauber a menţionat că va merge mai departe, dar este inexplicabilă ianctivitatea Comisiei de anchetă în acest sens.

Deputatul Şor s-a adresat procurorului general interiar să întreprindă toate acţiunile necesare în acest sens.
Amintim că judecătorii Curţii de Apel Chişinău au respins, aseară, solicitarea procurorilor de a o plasa în arest la domiciliu pe Marina Tauber.

Astfel Tauber a rămas sub control judiciar, ceea ce îi permite să se deplaseze în localităţile din Orhei pentru a putea continua campania pentru alegerile locale din 20 octombrie.

Similare
RECOMANDĂRI