VIDEO. UPDATE. 125 de cazuri de coronavirus confirmate în Republica Molodva
Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. 125 de cazuri de coronavirus confirmate în Republica Molodva

UPDATE. ora 09:35. În prezent, în Republica Moldova se atestă prezenţa a 125 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 45 sunt de import şi 80 sunt cu transmitere locală. Cifrele au fost prezentate de ministrul Sănătăţii Viorica Dumbrăveanu în briefingul de prezentare a informaţiilor actualizate privind controlul infecţiei prin Coronavirusul de tip nou, la nivel naţional.

În total, au fost investigate 1011 persoane, susţine Viorica Dumbrăveanu.

Cele mai multe persoane infectate sunt în Chişinău, 32 de cazuri şi Hînceşti, 18 cazuri, a menţionat Viorica Dumbrăveanu. În regiunea din stânga Nistrului se atestă prezenţa a 6 cazuri de infectare cu COVID-19.

Potrivit ministrului Sănătăţii, dintre cele 107 persoane internate la Spitalul Toma Ciorbă, 17 se află în stare gravă, 78 se află în stare medie şi 12 persoane au stare de sănătate satisfăcătoare.
 
În prezent, la Spitalul Clinic Republican se află intennate 4 persoane confirmate cu coronavirus, dintre care 3 se află în stare gravă. 

116 persoane au statutul de suspecte de infectare cu coronavirus, a ma i precizat Viorica Dumbrăveanu.

Briefing de presă susţinut de Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informaţiilor actualizate privind controlul infecţiei prin Coronavirusul de tip nou, la nivel naţional.
Similare
RECOMANDĂRI