VIDEO. UPDATE. Deputaţii au votat pentru luarea imunităţii lui Vladimir Cebotari
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. UPDATE. Deputaţii au votat pentru luarea imunităţii lui Vladimir Cebotari

UPDATE. Comisia juridică, numiri şi imunităţi a propus Parlamentului să fie introdusă pe ordinea de zi proiectul de ridicare a imunităţii democratului Vladimir Cebotari.

UPDATE: Democratul Vladimir Cebotari a rămas fără imunitatea parlamentară. Cebotari este al patrulea deputat care rămâne fără imuntate. Marina Tauber, Ilan Şor şi Reghina Apostolova, membri a fracţiunii ŞOR, la fel au rămas fără imuntate de deputat. 

Motivul invocat de Procuratura Generală pentru ridicarea imunităţii lui Cebotari este dosarul privind Concesiunea Aeroportului.


Discursul lui Cebotari: 

Vladimir Cebotari: Cunosc bine că la indicaţia lui Năstase s-au verificat 10 ani din viaţa mea. Eu nu am ce ascunde


UPDATE: Fracţiunea PDM păreseşte sala în semn de protest faţă de propune privind ridicarea imunităţii lui Vladimir Cebotari. 

Iniţial procurorul general interimar a cerut şi ridicarea imunităţii deputatului din partea Partidului Şor Petru Jardan. Acesta însă nu se află în ţară şi a lipsit de la şedinţa Comisiei juridice.

Deputataţii Parlamentului se întrunesc într-o nouă şedinţă. Pe ordinea zi sunt incluse 11 subiecte, printre care: Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii privind organizarea şi funcţionarea Curţii de Conturi a Republicii Moldova şi Proiectul de lege pentru modificarea anexei nr.7 la Legea nr.270/2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.
Similare
RECOMANDĂRI