Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mai mulţi angajaţi de la Agenţia Servicii Publice au fost opriţi de aşa numitele posturi de control din regiunea transnistreană

Mai mulţi angajaţi de la Agenţia Servicii Publice au fost opriţi de aşa numitele posturi de control din regiunea transnistreană şi supuşi unor percheziţii. Ei trebuiau să ajungă la cele două centre care eliberează plăcuţele neutre de înmatriculare

Structurile de forţă transnistrene au scotocit prin maşini şi le-au luat actele de identitate, formularele, ştampilele şi alte rechizite de birou. Incidentul a fost comunicat de delegaţia Chişinăului în Comisia Unificată de Control.

Astfel de evenimente au avut loc concomitent pe podurile Gura Bâcului-Bâcioc şi Rezina – Râbniţa. Chişinăul a declarat că Tiraspolul a comis abuzuri şi a încălcat dreptul la libera circulaţie în Zona de Securitate.

Delegaţia Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control a cerut explicaţii şi referitor la exerciţiile militare organizate de forţele separatiste în apropiere de localitatea Mereneşti din sectorul de sud al Zonei de Securitate.
Similare
RECOMANDĂRI