Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Militarii Armatei Naţionale din R.Moldova vor participa la un program de instruire profesională oferit de o echipă de experţi ai Statului Major al Apărării din România

Militarii Armatei Naţionale din Republica Moldova vor participa la un program de instruire profesională oferit de o echipă de experţi ai Statului Major al Apărării din România.

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a avut o întrevedere cu experţii din României şi au discutat despre identificarea soluţiilor de sprijin pentru dezvoltarea corpului de sergenţi ai Armatei Naţionale. Oficialul a mulţumit Guvernului României pentru asistenţa oferită şi a spus că mizează, în continuare, pe expertiza părţii române.

Liderul echipei de experţi români, colonelul Iulian Negoescu, a declarat că va continua să sprijine procesul de modernizare a capacităţilor de apărare ale Armatei Republicii Moldova şi a reiterat importanţa cooperării bilaterală în cadrul comisiei mixte moldo-române în domeniul apărării. Echipa de experţi ai Statului Major al Apărării din România se află, în perioada 12-15 octombrie, într-o vizită de lucru.
 
Similare
RECOMANDĂRI