Năstase confirmă că Iaralov este cea de-a doua persoană care are dublă identitate
Sursa foto:jurnal.md Vizualizari:

Năstase confirmă că Iaralov este cea de-a doua persoană care are dublă identitate

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a confirmat că Serghei Iaralov este cea de-a doua persoană după Vlad Plahotniuc care are identitate dublă. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Cabinetul din umbră de la Jurnal TV.

Fiind întrebat dacă mai sunt deputaţi din Partidul Democrat care ar avea identitate dublă, Năstase l-a numit doar pe Iaralov, care nu e deputat şi a spus că nu poate da mai multe informaţii pentru că ar putea periclita o anumită anchetă dacă ar face acest lucru.

„Sunt foarte mulţi. Aceste proceduri sunt permisive în diferite cazuri, pentru agenţi, dar nu avea ce căuta acolo Plahotniuc, din punctul meu de vedere. Iată de ce, într-un anumit moment, când s-au acumulat probele necesare, s-a intentat dosar penal. Lăsaţi-mă să mă opresc la Iaralov, care nu este deputat”, a spus Năstase.

Liderul PPDA a mai declarat că era la minister când a „cotrobăit” prin documente şi a aflat de a doua identitate a lui Plahotniuc.

TVR MOLDOVA aminteşte că ex-preşedintele Comisiei parlamentare securitate naţională, apărare şi ordine publică, Chiril Moţpan, a anunţat că fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc deţine dublă identitate în Republica Moldova. El afirmă că fostul lider democrat ar avea documente cu imaginea lui, dar cu alte nume, prenume, data naşterii, reşedinţa. Potrivit lui Chiril Moţpan, documentul ar fi fost obţinut când în funcţia de director al Agenţiei Servicii Publice era Serghei Răilean, care ar fi finul de cununie al actualului preşedinte al PDM, Pavel Filip. 

Şi Chiril Moţpan a anunţat anterior că democratul Serghei Iaralov are două identităţi moldoveneşti.
Similare
RECOMANDĂRI