UPDATE: Aeroportul Internaţional Chişinău - 10 curse anulate şi alte 11 reţineri de zbor din cauza vremii
Sursa foto:economica.net Vizualizari:

UPDATE: Aeroportul Internaţional Chişinău - 10 curse anulate şi alte 11 reţineri de zbor din cauza vremii

Vremea rea dă peste cap nu doar traficul rutier, ci şi pe cel aerian. Aeroportul Internaţional anunţă că mai multe curse înregistrează reţineri, iar câteva curse au fost anulate.

UPDATE 15:15. Pe lângă cursele Chişinău-Bucureşti şi Bucureşti-Chişinău, alte 7 curse au fost anulate din cauza vremii. Este vorba despre cursele  Chişinău-Londra, Chişinău-Viena şi Chişinău-Bologna, dar şi cursele dinspre Frankfurt, Londra, Bologna şi Viena spre Chişinău.

De asemenea, alte câteva curse înregistrează reţineri: 

Orarul zbprurilor (aterizări):Orarul zborurilor (decolări):Administraţia Aeroportului îndeamnă pasagerii să verifice modificările programului de zbor pe site-ul aeroportului, iar în caz de întârzieri sau de anulare a zborului, să contacteze compania aeriană pentru a afla toate detaliile.
------------------------------

Ora 10:50. La decolări, 7 curse înregistrează reţineri de până la 5 ore, iar cursa Chişinău-Bucureşti a fost anulată.La aterizări, cursa Bucureşti – Chişinău a fost anulată, iar alte 5 curse vor întârzia.Solicitată de IPN, Rodica Rusu, secretarul de presă al companiei Avia Invest, companie care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău, a declarat că se lucrează practic fără întrerupere la curăţarea pistelor, iar în timpul acestor lucrări niciun avion nu poate ateriza sau decola. Astfel rămâne timp scurt pentru manevre. Piloţii decid fiecare în parte dacă vor decola sau ateriza în asemenea condiţii meteo. Depinde de vizibilitate, capacităţile profesionale ale echipajului şi de dotarea tehnică a aeronavei.
 
Similare
RECOMANDĂRI