Felcerul din Hînceşti a decedat din cauza complicaţiilor provocate de COVID. Ministerul Sănătăţii: Avea două teste negative
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Felcerul din Hînceşti a decedat din cauza complicaţiilor provocate de COVID. Ministerul Sănătăţii: Avea două teste negative

Ministerul Sănătăţii anunţă despre alte decese provocate de COVID. De asemenea, autorităţile confirmă decesul unui felcer din cadrul Substaţiei de Asistenţă Medicală Urgentă Hînceşti, care în urmă cu puţin timp a fost infectat cu coronavirus.

Astfel, au fost înregistrate:

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidităţi: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ştefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

Ministerul mai anunţă despre decesul Eleni Mingir, în vârstă de 58 ani, deces cauzat de complicaţiile pneumoniei virale, cauzate de infecţia COVID-19. Aceasta a fost transferată la data de 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”. Pe data de 04.08 şi pe data de 07.08 este testată negativ la COVID-19. Elena Mangîr a activat în calitate de felcer, PAMU Cărpineni în cadrul Substaţiei de Asistenţă Medicală Urgentă Hînceşti.

Amintim, până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 27660  cazuri de infecţie cu noul coronavirus, dintre care 1610 în regiunea transnistreană.

Similare
RECOMANDĂRI