Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Situaţia dezastruoasă din agricultură, dar şi gestionarea proastă a crizei COVID-19 determină opoziţia să se mobilizeze la proteste

Situaţia dezastruoasă din agricultură, dar şi gestionarea proastă a crizei Covid determină opoziţia să mobilizeze oamenii la proteste. Partidul Acţiune şi Solidaritate anunţă organizarea unui miting, duminică, 16 august. Liderul PAS, Maia Sandu, spune că în timpul manifestaţiei vor fi respectate toate normele sanitar-epidemiologice.

Reprezentanţii opoziţiei critică guvernarea pentru felul cum este gestionată criza covid, dar mai ales pentru atitudinea faţă de agricultorii afectaţi de seceta severă din acest an. 

MAIA SANDU, lider PAS: "Am solicitat să se aloce resurse pentru a acoperi măcar parţial pierderile acestor oameni şi pentru a-i ajuta pe agricultori să înceapă un nou an agricol în toamnă sau primăvară". 

Pentru a-şi manifesta dezacordul faţă de acţiunile guvernului, formaţiunea Maiei Sandu cheamă oamenii la proteste. 

MAIA SANDU, lider PAS: "Pentru că guvernarea ignoră problemele oamenilor şi ne spune că totul e bine şi frumos. Din acest motiv, noi, cei de la PAS organizăm un protest în ziua de 16 august, la ora 11, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet. 

Reprezentanţii Guvernului nu au comentat deocamdată intenţia partidului acţiune şi solidaritate de a organiza duminică un protest în scuarul Teatrului national de Operă şi Balet. 
Similare
RECOMANDĂRI