VIDEO. fEstivalul de cArte şi Muzică Libris de la Braşov - Irina Rimes şi Laura Bretan printre interpreţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. fEstivalul de cArte şi Muzică Libris de la Braşov - Irina Rimes şi Laura Bretan printre interpreţi

La sfârşitul lunii iulie, în plin sezon estival, Braşovul, oraş turistic din România, găzduieşte o nouă ediţie a fEstivalului de cArte şi Muzică LIBRIS!

Pe scena festivalului din Piaţa Sfatului vor urca artişti îndrăgiţi ca: Irina Rimes, Laura Bretan şi Cvartetul Gaudeamus Filarmonica Braşov, Grupul Vocal Anatoly al Operei Braşov, Mihaela Istrate, Ciprian Istrate, Lilly Drumeva (Bulgaria), Trupa Bega Blues Band şi mulţi alţii.

În agenda de evenimente a festivalului, în perioada 25 -28 iulie, se regăsesc lansările a peste 50 de noi volume editoriale, sesiuni de autografe şi întâlniri cu scriitori din România, Israel, Belgia, Italia, Danemarca şi Canada.

Cei mici, dar şi cei mari îşi pot dezvolta creativitatea în cadrul atelierelor de pictură, de cusut, de mărgelit şi de dezvoltare emoţională.

De opt ani la Braşov, Festivalul este unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale din Braşov, la care participă peste 100 de edituri şi case de discuri din ţară şi străinătate.Printr-un program divers ce include recitaluri de muzică şi poezie, teatru contemporan, spectacole de muzică pop şi rock, dansuri de societate, muzică tradiţională şi obiceiuri multietnice fEestivalul de cArte şi Muzică Libris este o manifestare culturală şi artistică ce atrage la fiecare ediţie zeci de mii de vizitatori.

Agenda festivalului şi multe alte informaţii le regăsiţi pe www.libriscultural.ro<http://www.libriscultural.ro/> şi pe paginile de fb dedicate evenimentului.
Similare
RECOMANDĂRI