Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, cercetaţi în România pentru trafic de droguri: au capturat 20 de kilograme de heroină

Poliţiştii antidrog din România au capturat 20 de kilograme de heroină, într-o acţiune derulată în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi. Trei cetăţeni din Republica Moldova şi un cetăţean român sunt cercetaţi în acest caz.

În urma unei ample operaţiuni desfăşurate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, poliţişti din România fac cercetări faţă de un cetăţean român şi trei cetăţeni din Republica Moldova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

”În fapt, aceştia sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe”, a transmis, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române, scrie stirileprotv.ro.

Sursa citată a precizat că 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de poliţiştii antidrog, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 1.500.000 de euro.

În urma activităţilor desfăşurate, în cauză au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei româneşti.

Similare
RECOMANDĂRI