VIDEO. Usatîi spune că înregistrarea audio a apărut astăzi nu întâmplător. Cine ar sta în spate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Usatîi spune că înregistrarea audio a apărut astăzi nu întâmplător. Cine ar sta în spate

Liderul Partidului Nostru a venit cu o reacţie după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care acesta ar fi negociat cu un consilier al Partidului Democrat. Acesta sugerează că înregistrare a apărut anume astăzi în spaţiul public, cu scopul ca preşedintele Igor Dodon să îl convingă pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, că Usatîi ar planifica să destabilizeze situaţia

„Plahotniuc i-a dat aceste înregistrări lui Dodon pentru a-l speria că dacă se va comporta rău, îl va aduce pe Usatîi. I-au dat anumite secvenţe pentru că el se temea de faptul că mă voi întoarce. Această înregistrare a fost făcută în vara anului 2018. Nu ştiu de unde vine această scurgere. Asta ar fi putut face Plahotniuc, pentru a mă denigra, dar asta ar fi putut să o facă şi socialiştii, pentru că aveau atât această înregistrare, cât şi alte secvenţe audio”, a menţionat Usatîi în cadrul unei intervenţii LIVE pe pagina sa de Facebook.

Liderul Partidului Nostru mai sugerează că această înregistrare a apărut anume astăzi în spaţiul public, cu scopul ca preşedintele Igor Dodon să îl convingă pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, că Usatîi ar planifica să destabilizeze situaţia: „Îl rog pe Dodon să nu îi fie frică de întoarcerea mea în R. Moldova”.Astăzi în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi şi Radu Adrian, unul dintre consilierii liderului PD, Vlad Plahotniuc discută o eventuală ofertă pe care Usatîii ar trebuii să o ofere fostului lider democrat pentru a se întoarce în R. Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI