Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

#eusuntromania Unu pentru toţi. Pasiunea pentru munte şi imagine, împărtăşită cu publicul TVR

Un tânăr român, pasionat de natură şi de imagine, a dorit să împărtăşească experienţele sale unice în anul care marchează Centenarul Marii Uniri. Sunt filmări impresionante, peisaje surprinse în locaţii foarte greu accesibile - clipuri difuzate, între programe, de Televiziunea Română.

Cum are o zi liberă, fără pacienţi, stomatologul Mihai Caţan pleacă la munte. Şi ia cu el şi echipamentul video. La început filma doar pentru el şi prietenii săi. Apoi şi-a dat seama că foarte mulţi oameni nu vor avea niciodată ocazia să ajungă în vârful unui munte pentru a vedea ceea ce vede el după o zi de eforturi şi riscuri. Aşa că a venit la poarta Televiziunii Române pentru a oferi publicului imaginile sale.

Mihai Caţan propune ca punctele de interes turistic din intreaga ţară să se regăsească pe aceeaşi pagină de internet, cu descrieri amănunţite ale locurilor şi ale posibilităţilor de acces şi de cazare.

Mihai Caţan spune că a explorat până acum doar un sfert din atracţiile majore ale României. Însă va continua să aducă în casele românilor imagini din ţara lor care a rămas, încă, necunoscută.

E contribuţia sa la Centenarul Marii Unirii pentru că toate aceste locuri pitoreşti i-au determinat, într-un fel, pe români să rămână uniţi.

Filmele lui Mihai Caţan pot fi văzute şi pe internet, unde până acum au avut aproape 1.400.000 de accesări.

Similare