Poliţia de Frontieră a dat startul administrării dozei booster de vaccin împotriva COVID-19
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Poliţia de Frontieră a dat startul administrării dozei booster de vaccin împotriva COVID-19

În Poliţia de Frontieră a fost dat startul administrării dozei booster de vaccin anti-Covid-19 persoanelor care au finalizat schema primară de vaccinare. Sunt aşteptaţi la centrele medicale ale Poliţiei de Frontieră, din sediul central cât şi în cele teritoriale, toţi poliţiştii de frontieră, personalul medical şi cel didactic, dar şi persoanele eligibile care au fost vaccinate peste hotarele ţării.

Totodată, doza booster se va administra şi angajaţilor Poliţiei de Frontieră care au suportat boala Covid-19, fiind vaccinaţi cu schema completă, după perioada de 6 luni de la însănătoşire.

„Trebuie să conştientizăm că virusul de tip Covid-19 încă prezintă un pericol pentru viaţă. Şi ce este mai straşnic că acest virus evaluează şi devine mult mai greu de luptat cu el…Pandemia ne-a epuizat pe toţi, însă dorinţa de viaţă este mult mai puternică. De aceea vă îndemn să continuaţi lupta cu aceeaşi responsabilitate şi grijă faţă de propria sănătate şi a celor dragi. Vaccinaţi-vă şi asiguraţi-vă un viitor fără virusul Covid-19! Astăzi, împreună cu alţi colegi de la IGPF am administrat doza booster. Da, eu m-am imunizat şi cred că anume vaccinul anti-Covid-19 este şansa reală de a reveni la viaţa normală. Mă simt bine!” a menţionat şeful Poliţiei de Frontieră Rosian Vasiloi după procedura de imunizare cu doza booster de vaccin anti-Covid-19.

De menţionat că până în prezent 78.38%  din numărul total de poliţişti de frontieră sunt imunizaţi împotriva Covid-19 cu una sau două doze de vaccin, în dependenţă de serul administrat. 

Similare
RECOMANDĂRI