Gala de închidere a Festivalului de Teatru „Ostende”, ediţia a III-a
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Gala de închidere a Festivalului de Teatru „Ostende”, ediţia a III-a

Pe 17 martie, începând cu ora 14.00, în incinta Teatrului „Luceafărul” va avea loc Gala de închidere a Festivalului de Teatru „Ostende”, ediţia a III-a.

În cadrul Galei de închidere a Festivalului vor fi prezentate spectacole din partea a 9 trupe de teatru participante în acest proiect cultural, susţinute de un program muzical cu tineri interpreţi.

Trupele, reprezentate de elevi din şcolile cu profil teatral, cât şi de studenţi specializaţi în arta teatrală, au beneficiat de ateliere cu actori şi profesori profesionişti, etapa finală fiind evoluarea pe scena Teatrului „Luceafărul”.

În cadrul Galei de închidere a Festivalului, juriul va selecta şi desemna cele mai bune 3 trupe, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă care vor beneficia de premii băneşti şi premii de la parteneri.

Evenimentul este organizat de Consiliul Municipal de Tineret din Chişinău, în colaborare cu Direcţia generală, educaţie, tineret şi sport a municipiului Chişinău şi are drept scop promovarea culturii printre tineri, valorificarea artei teatrale şi dezvoltarea aptitudinilor artistice a participanţilor.

Intrarea la eveniment este liberă!
Similare