Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase a făcut un apel către Maia Sandu, prin care îi cere retragerea din cursa electorală

Andrei Năstase a făcut un apel către Maia Sandu, prin care îi cere retragerea din cursa electorală. Potrivit liderului PPDA, analizele sociologice arată că Maia Sandu nu poate câştiga fotoliu de preşedinte în defavoarea lui Igor Dodon. De cealaltă parte, deputaţii PAS au declarat că nu comentează apelul lui Năstase.

„Îi solicit doamnei Maia Sandu să pună preţ pe cauza naţională şi să renunţe la cursa electorală care, conform sondajelor, ar pierde-o în faţa lui Dodon”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, a mai declarat că odată ce va câştiga alegerile prezidenţiale, se angajează să o propulseze pe liderul PAS, Maia Sandu, în funcţiile centrale ale statului.

Contactat telefonic de către TVR MOLDOVA, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a declarat că nu comentează apelul lui Andrei Năstase. Acum patru ani, pe 15 octombrie, Andrei Năstase s-a retras din cursa pentru prezidenţialele de pe 30 octombrie, susţinând candidatura comună a Maiei Sandu. Atunci liderul PPDA spunea despre Maia Sandu că este "reprezentantul antisistem al poporului."
Similare
RECOMANDĂRI