Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Candidatul Igor Dodon a plantat pomi împreună cu primarul de Chişinău, Ion Ceban, colegul său de partid

Primăria Chişinău s-a alăturat astăzi iniţiativei mondiale "Înverzirea Oraşelor", iniţiată de către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Europa. Angajaţii municipalităţii au fost scoşi la muncă şi au sădit peste două mii de copaci, în sectorul Poşta Veche. Să dea o mână de ajutor a venit şi Igor Dodon, candidat independent la prezidenţiale, şi care acum se află în plină campanie electorală.

Îmbrăcat în blugi, încălţat în cizme de cauciuc şi păzit de agenţi de pază, candidatul Igor Dodon a venit să planteze pomi împreună cu primarul Ion Ceban, colegul său de partid. 

IGOR DODON candidat independent la alegerile prezidenţiale: "Ieri, am sadit in Ungheni, azi la ora 7 eram aici, sa ii dam o mana de ajutor primarului. astazi voi sadi copaci la Basarabeasca, pu ca am o intrevedere si in fiecare raion in care voi fi."

Gropile erau gata făcute, iar misiunea lui Igor Dodon a fost simbolică. Trebuia doar să fixeze copacul. Aşă că vizita lui a fost una fulger.

"10 avem?-Nu, avem. 10 o să facem deja fără mine, că eu ma duc".

În pădurea parc de pe "Calea Orheiului" s-au sădit peste 60 de specii de arbori, printre care tei, frasin, castan şi plopi.

ION CEBAN primar general Chişinău: "Invitam toată lumea de buna credinta sa partcipe la asa  evenimente, dupa cum spunema obiectivul in oras este sa sadim o suta de mii de copaci".

Acţiunea ecologică a Primăriei Chişinău se desfăşoară în colaborare cu Agenţia "Moldsilva" şi va continuna şi săptămânile viitoare. Până la sfârşitul anului, organizatorii şi-au propus ca în pădurile şi parcurile din Republica Moldova să planteze peste 12 milioane de copaci. 
Similare
RECOMANDĂRI