Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preşedinţia siriană a publicat imagini cu Bashar al-Assad mergând la birou, după atacul forţelor aliate

Preşedinţia siriană a postat un clip video care îl arată pe preşedintele Bashar al-Assad venind la birou, după atacurile SUA, Marii Britanii şi Franţei asupra unor obiective în Siria. Damascul condamnă operaţiunea de azi dimineaţă, pe care o numeşte "agresiune americană" şi scrie pe reţele de socializare că sufletele curate nu vor fi umilite.

Site-ul oficial al preşedinţiei siriene a publicat sâmbătă dimineaţă un clip video, în care apare un bărbat despre care pretinde că ar fi Bashar al-Asssad îndreptându-se spre biroul său din Damasc, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Preşedintele sirian a declarat că este mai hotărât ca oricând să 'lupte împotriva terorismului' în Siria. Reacţia lui Bashar al-Assad vine după atacurile occidentale din cursul nopţii asupra unor instalaţii militare ale regimului său, ca represalii la un presupus atac chimic, relatează AFP.

'Această agresiune nu face decât să întărească hotărârea Siriei de a continua să lupte şi să învingă terorismul, pe fiecare parcelă de teritoriu', a spus Assad într-o convorbire la telefon cu omologul său iranian Hassan Rohani, conform preşedinţiei siriene.

Pe de altă parte, atmosfera generală în Siria este de bucurie pentru că, spun oamenii, bombardamentele nu au avut niciun efect asupra lor.

Similare
RECOMANDĂRI