Doi chişinăuieni au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de comiterea unui atac tâlhăresc
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Doi chişinăuieni au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de comiterea unui atac tâlhăresc

Doi chişinăuieni cu vârstele de 33 şi 43 de ani, au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de comiterea unui atac tâlhăresc.

Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de 19 martie, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Râşcani, str. Al.Russo, când indivizii prin forţarea uşii au pătruns în automobilul de model „Citroen Jumper” de unde au sustras bunuri materiale. În timp ce făptaşii îşi realizau acţiunile ilegale, au fost depistaţi de proprietarul automobilului în vârstă de 40 de ani. Cu toate acestea, ei nu au renunţat şi şi-au continuat acţiunile, atacând bărbatul prin aplicarea forţei fizice şi ameninţându-l cu un cuţit au sustras bunurile materiale.

Potrivit poliţiei, în aceeaşi dimineaţă, indivizii ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” şi „Citroen”, de unde au sustras telefoane mobile, un set de chei, un polizor unghiular. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie aproximativ 32 500 de lei.

Anterior, indivizii au fost judecaţi pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent individul de 43 ani, a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbaţii au fost arestaţi pentru de 30 de zile, fiind cercetaţi penal pentru  „Furt” şi „Tâlhărie”, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani, anunţă Poliţia Municipiului Chişinău într-un comunicat de presă.

Similare
RECOMANDĂRI