Şedinţă în dosarul Şor: Avocatul lui Şor a înaintat o nouă cerere de recuzare a judecătorilor, după ce precedenta a fost respinsă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şedinţă în dosarul Şor: Avocatul lui Şor a înaintat o nouă cerere de recuzare a judecătorilor, după ce precedenta a fost respinsă

Astăzi, 25 iulie, are loc şedinţa de judecată la Curtea de Apel Cahul în dosarul Şor, în cadrul căreia judecătorii ar trebui să se pronunţe asupra solicitării Procuraturii Anticorupţie (PA) de a emite un mandat de arestare pe numele deputatului.

Potrivit Ziarului de Gardă, un nou avocat a fost contractat de Ilan Şor pentru a-i reprezenta interesele în acest dosar. Este vorba despre Vadim Banaru, care a depus astăzi o cerere de recuzare a completului de judecată care examinează dosarul la Curtea de Apel Cahul. Completul de judecată este format din magistraţii Evghenii Dvurecenschi, Nina Veleva şi Vitalie Movilă. 

După ce această solicitare a fost respinsă, Banaru a depus o nouă cerere privind recuzarea completului de magistraţi. 

Ilan Şor a fost condamnat de prima instanţă la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie legată de frauda bancară. După formarea noului Parlament, Ilan Şor a plecat din R. Moldova prin Aeroportul Internaţional Chişinău, fără a trece controlul vamal sau cel de frontieră, chiar dacă avea interdicţia de a pleca în străinătate.

Similare
RECOMANDĂRI