Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat de 32 de ani, din Chişinău este cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Un bărbat de 32 de ani, originar din Chişinău, care realiza droguri pe teritoriul capitalei, a fost identificat şi reţinut, în rezultatul colaborării comune a ofiţerilor de investigaţie şi urmărire penală a Inspectoratului de Poliţie Râşcani şi ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, împreună cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Râşcani.

Aceştia pe parcursul a câteva săptămâni, au documentat activitatea infracţională a suspectului, care se ocupau cu dobândirea drogurilor, împachetarea şi vânzarea acestora.

În această perioadă forţele de ordine au acumulat probe concludente în acest sens, iar pe data de 11 octombrie curent, au reţinut suspectul  pe str. Macilor. Acesta intenţiona să pună în circulaţie   droguri de tip ,,PVP”.

Astfel, urmare a percheziţiilor corporale, a garajul şi domiciliul acestuia, au fost depistate şi ridicate mai multe pacheţele în care se afla o substanţă sub formă de praf şi bulgăre de culoare albă, în  cantitate de  40 gr,  cântare pentru cantităţi mici,  telefoane mobile,  carduri bancare.

În cazul în care i-ar fi reuşit comercializarea drogurilor, suspectul ar fi obţinut un profit de 50 000 de lei.

Drogurile au fost ridicate, sigilate şi expediate la CTJ al IGP pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Bărbatul se află în arest preventiv pentru  30 de zile, iar conform legislaţiei penale în vigoare, acesta riscă închisoare  de la 7 la 15 ani.

În continuare se întreprind  acţiuni speciale de investigaţii şi  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanţelor.

Similare
RECOMANDĂRI