Filip, despre candidaţii Parlamentului la CC: „Au organizat concurs, dar pentru că nu le-a plăcut ce a ieşit au decis să se înţeleagă”
Sursa foto:Sputnik Vizualizari:

Filip, despre candidaţii Parlamentului la CC: „Au organizat concurs, dar pentru că nu le-a plăcut ce a ieşit au decis să se înţeleagă”

Ex-premierul Pavel Filip comentează intenţia Parlamentului de a numi la Curtea Constituţională alţi doi judecători decât cei care au ieşit învingători în concurs şi spune că e bine totuşi că a existat un concurs şi am putut să vedem cine sunt cei mai buni.

„Parlamentul a organizat concurs, dar pentru că “nu le-a plăcut ce a ieşit” şi ... nici n-a ieşit cine trebuie... au decis să se înţeleagă. Subordonarea justiţiei până la capăt,” scrie fostul premier pe o reţea de socializare.

Pavel Filip mai declară că, se pare că Andrei Năstase e mai “compatibil” totuşi cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu.

„Parlamentul îi înaintează astăzi la Curtea Constituţională pe Dumitru Pulbere şi Domnica Manole. Unul nici măcar nu a fost în concurs, cealaltă a picat şi concursul de la Parlament, şi cel de la Guvern (şi a candidat cu nr. 29 pe lista blocului ACUM la alegeri), comentează ex-premierul.

Amintim, că potrivit informaţiilor care au apărut deja în presă, Parlamentul urmează să-i desemneze astăzi în funcţia de judecător la Curtea Constituţională pe Domnica Manole şi Dumitru Pulbere.

Similare
RECOMANDĂRI