Igor Dodon a semnat decretul de demisie a ministrului Justiţiei şi îndeamnă întregul Guvern să demisioneze
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon a semnat decretul de demisie a ministrului Justiţiei şi îndeamnă întregul Guvern să demisioneze

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon a semnat astăzi decretul prin care acceptă demisia ministrului Justiţiei Alexandru Tănase. Dodon se laudă pe pagina sa de Facebook că este 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semneză.

„Aceasta este a 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semnez (inclusiv 14 miniştri şi 2 vicepremieri). Şi ar fi bine să-şi dea demisia deja tot Guvernul, în frunte cu premierul Filip, ca să putem organiza alegeri anticipate împreună cu cele din Chişinău şi Bălţi, aşa cum doresc majoritatea cetăţenilor. Şi vom economisi şi zeci de milioane de lei. Eu oricînd sunt gata să-i trimit în afara Guvernului şi în afara politicii pe toţi membrii guvernării eurounioniste. Şi pe unioniştii declaraţi de acolo, şi pe cei camuflaţi”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că funcţia de ministru al Justiţiei a rămas vacantă după ce Alexandru Tănase şi-a dat demisia din cauza unei convorbiri telefonice purtate în 2015 cu Veaceslav Platon condamnat pentru spălare de bani şi furt în proporţii deosebit de mari de la BEM.

Astăzi Partidul Democrat a anunţat că Victoria Iftode, judecător la Curtea Constituţională este propunerea pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

Similare
RECOMANDĂRI