Încă un deputat a părăsit Partidul Democrat! Anunţul făcut de Dumitru Diacov
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Încă un deputat a părăsit Partidul Democrat! Anunţul făcut de Dumitru Diacov

Democratul Gheorghe Braşovschi şi-a anunţat ieşirea din Partidul Democrat. Despre aceasta a scris preşedintele de onoare al PD-ului, Dumitru Diacov.

„Acum cateva minute m-a sunat colegul de fractiune Gheorghe Brasovschi. Cu lacrimi in ochi, cerandu-si scuze, mi-a spus ca paraseste fractiunea si se alatura grupului Candu. Am incercat sa-i lamuresc, sa-l conving. Am inteles ca totul deja e rezolvat. A plans el, am plans si eu! Mare tragedie! Cand intelegi si nu poti face nimic!”, a scrie Dumitru Diacov pe pagina sa de Facebook. 

La câteva minute după Dumitru Diacov,  Gheorghe Braşovschi şi-a confirmat plecarea din PD: „Ultimele evoluţii în Partidul Democrat din Moldova m-au determinat să iau o decizie foarte grea, dar asumată. Declar că am decis să părăsesc fracţiunea Partidului Democrat din Moldova şi echipa PDM. În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reuşit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete şi să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcţie.

Pentru a putea realiza, în continuare, angajamentele asumate faţă de cetăţeni, am decis să mă alătur colegilor mei din grupul parlamentar PRO MOLDOVA, condus de Andrian Candu. Am toată încrederea că împreună vom putea continua proiectele concrete pentru un viitor european al ţării noastre! Declar că voi rămîne, în continuare, ancorat la nevoile şi grijile cetăţenilor din raionul Sîngerei cît şi din cele 6 primării din raionul Floreşti, voi continua să susţin din răsputeri echipa locală exclusiv în interesul şi alături de oameni!”, a scris Braşovschi pe pagina sa de Facebook.Amintim că şase deputaţi democraţi au părăsit Partidul Democrat şi au creat un grup parlamentar. E vorba despre Andrian Candu, Sergiu Sârbu, Vlad Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Pandevici şi Grigore Repeşciuc. Ei au spus că părăsesc formaţiunea politică pentru că PD ar merge într-o direcţie greşită, negociind, în culise, o coaliţie cu socialiştii, fiind convinşi că vor fi urmaţi şi de alţi colegi. 

La aceeaşi temă: 

Diacov sugerează că „grupul Candu” va fuziona cu un partid din R. Moldova

Andrian Candu spune că l-a sunat aseară pe Vlad Plahotniuc şi i-a spus despre decizia de a părăsi Partidul Democrat

Reacţia lui Pavel Filip, după anunţul celor 6 deputaţi privind plecarea din PD

 

Şase deputaţi democraţi părăsesc fracţiunea PDM din Parlament: Vedem că actuala conducere preferă o coaliţie cu socialiştii

 

VIDEO. Cei şase foşti deputaţi PDM au creat grupul „Pro-Moldova”

 

Analişti politici: Vor continua plecările din PD? ”Acest partid este unul clientelar”

 

Similare
RECOMANDĂRI