Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Astăzi se împlinesc 7 ani de la primul Telejurnal TVR MOLDOVA, difuzat în direct din studioul de la Chişinău

Astăzi se împlinesc şapte ani de la primul Telejurnal TVR MOLDOVA, difuzat în direct din studioul de la Chişinău. Spectacolul ştirilor bine făcute intra în casele basarabenilor, după ce postul public de la Bucureşti îşi recâştigase dreptul de emisie în Republica Moldova. De atunci, zi de zi, TVRMOLDOVA vă informează imparţial şi echidistant şi vă oferă ştiri, reportaje, ediţii speciale, transmisiuni live şi campanii - toate marca TVR.

SVETLANA GORE, reporter TVR Moldova: „Era 1 noiembrie 2014 când se lansa primul Telejurnal TVR MOLDOVA. Iar astăzi se împlinesc şapte ani de când ştirile noastre au intrat în casele basarabenilor.”

Jurnaliştii TVR MOLDOVA aduc în prim-plan poveşti de viaţă şi istorii de succes ale celor care caută şi au găsit soluţii la problemele de zi cu zi. Toate cu gândul la telespectatori. Pentru că ei ne dau elan, încredere, curaj şi ne fac să devenim tot mai buni.

Echipa ştirilor TVR MOLDOVA realizează trei telejurnale, difuzate de luni până vineri, de la orele 13.00, 18.00 şi 22.00, şi câte unul sâmbăta şi duminica de la ora 18:00. Prezentatori sunt jurnaliştii Vadim Cheptănaru şi Carina Muller.

Experţii celor mai importante asociaţii de jurnalişti de la Chişinău, consideră că TVR Moldova este o voce importantă în societate, iar ştirile difuzate în telejurnal sunt credibile şi echidistante.

NADINE GOGU, director, Centrului pentru Jurnalism Independent: „Când TVR revenea în Republica Moldova publicul de aici obţinea acces la o nouă sursă de informare, independentă, sursă care nu era afectată de ingerinţele politicienilor locali şi care le oferea oamenilor o altă perspectivă, informaţii credibile şi diverse”.

Telejurnalul de la ora 18.00 realizat de echipa TVR din Chişinău este preluat de TVR 3 şi TVR Internaţional, pentru telespectatorii aflaţi dincolo de graniţele Republicii Moldova. TVR MOLDOVA este o investiţie strategică şi de suflet a statului român în Republica Moldova, prin intermediul Televiziunii Române.
Similare
RECOMANDĂRI