Cum a schimbat lumea războiul ruso-ucrainean, astăzi, al Conexiuni
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum a schimbat lumea războiul ruso-ucrainean, astăzi, al Conexiuni

Cum a schimbat lumea războiul ruso-ucrainean? Care este atitudinea diferitor state faţă de agresiunea rusă care continuă în Ucraina vreme de 18 zile? Sunt principalele întrebări la care moderatorul Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza, vă invită să aflaţi răspunsurile în această seară la emisiunea de politică externă „Conexiuni”.

Din SUA se va alătura discuţiei profesorul de ştiinţe politice Aurelian Crăiuţu care va oferi detalii despre viziunea americanilor despre acest război, dar şi despre turneul vicepreşedintelui american, Kamala Harris, în Polonia şi România.

Din Letonia, expertul în securitate şi politică externă, Victoria Roşa, va vorbi despre poziţia ţărilor baltice în raport cu acest război şi dacă societăţile baltice simt ameninţări din partea Rusiei. Iar jurnalistul Cătălin Gomboş va analiza felul în care se reflectă războiul pornit de Rusia în Ucraina în Orientul Mijlociu.

Emisiunea începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe TVR Moldova, pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe site-ul tvrmoldova.md.
Similare
RECOMANDĂRI