Tenorul Mihail Muntean, invitat la „ÎNVINGĂTORI. VREMURI ŞI DESTINE”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tenorul Mihail Muntean, invitat la „ÎNVINGĂTORI. VREMURI ŞI DESTINE”

Un mare, viguros şi excepţional tenor, un cântăreţ desăvârşit cu vocea tigrului regal. Astfel este apreciat Mihail Muntean, solist al Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din Chişinău, regizor şi profesor universitar, protagonistul emisiunii „Învingători. Vremuri şi Destine” din această săptămână. Sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 18:30, vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie de colecţie la TVR MOLDOVA.

Numele tenorului Mihail Muntean este bine cunoscut de admiratorii muzicii clasice şi ai operei din întreaga lume. Este solistul aplaudat deopotrivă în Italia, Marea Britanie, Franţa, Germania, Polonia, România, Japonia, SUA şi multe alte ţări. De 47 de ani este solist la Teatrul de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din Chişinău, perioadă în care a prezentat peste 1000 de spectacole, un număr record. În 2004, presa engleză l-a numit „cel mai bun Canio al Europei”, datorită rolului lui Canio din opera „Paiaţe”, pe care l-a interpretat de 117 ori.

Moderatoarea emisiunii Dana Ciobanu şi invitatul ediţiei, tenorul Mihail Muntean, vor discuta despre perioada studiilor, debutul în lumea muzicii, experienţe emoţionante din viaţa personală şi profesională. Alături de Mihail Muntean, la „Învingători. Vremuri şi Destine” vor participa prieteni, apropiaţi şi colegi ai maestrului.

Emisiunea începe la ora 18:30 şi poate fi urmărită LIVE, pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA sau pe tvrmoldova.md. „Învingători. Vremuri şi Destine” este difuzată şi pe TVR Internaţional, în fiecare vineri, la 21:30.

În acest sezon, invitaţii speciali ai emisiunii sunt artişti basarabeni, dar şi descendenţi ai artizanilor Unirii din 1918. În ediţiile speciale ale emisiunii, dedicate Centenarului Marii Uniri, sunt descrise evenimentele istorice şi aspecte inedite din viaţa personală şi profesională a celor care au făurit România Mare.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi care au în spate o carieră de succes şi un trecut care merită readus în atenţia telespectatorului, dat fiind faptul că sunt un exemplu demn de urmat, atât pentru tânăra generaţie, cât şi pentru oamenii dornici să se reinventeze.

Similare
RECOMANDĂRI