Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

CExN al PSD a validat toate candidaturile depuse la şefia partidului pentru congresul de mâine

Liber la candidaturi pentru funcţiile de conducere din PSD. Comitetul Executiv al partidului a validat toate dosarele depuse pentru alegerile de la congresul extraordinar de mâine al social-democraţilor. Aceasta, după ce dimineaţă, unii lideri au lansat acuzaţii dure şi au reclamat că le sunt blocate candidaturile.

Tensiunile continuă până după congres cel puţin, dar până în acest moment, nemulţumiţii de acest nou sistem de alegeri şi-au putut depune candidatura, a transmis Andreea Dumitrescu, pentru Telejurnal.

Sunt informaţii potrivit cărora Nicolae Bănicioiu sau Ecaterina Andronescu - unul dintre ei va renunţa la candidatură în favoarea celuilalt, pentru a nu diviza votul în cadrul parttidului. La Bucureşti, Daniel Florea a renunţat la candidatură şi a rămas în cursă Robert Negoiţă.

O confruntare va fi în regiunea din sud, unde pentru funcţia de vicepreşedinte vor concura Adrian Ţuţuianu, Şerban Valeca şi Cătălin Rădulescu. Nemulţumiţii susţin în continuare că toate aceste alegeri sunt menite să aducă în conducerea partidului oameni apropiaţi lui Liviu Dragnea, care nu vor îndrăzni să conteste deciziile acestuia.
Similare
RECOMANDĂRI