Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

22 de biciclişti de pe ambele maluri ale Prutului vor pedala până la Braşov în scop caritabil

Caritate pe două roţi. 22 de biciclişti din România şi Republica Moldova vor porni vineri în cursa caritabilă "Hospice Bike Tour 2018". Participanţii vor pedala 750 de km până la Braşov şi vor colecta fonduri pentru susţinerea unei reţele naţionale de servicii paliative. Cicliştii sunt susţinuţi de ambasadorii României şi Marii Britanii în Republica Moldova.

Pentru al doilea an consecutiv, Daniel Serdan din România vine la Chişinău pentru a porni alături de alţi ciclişti în cursa caritabilă "Hospice Bike Tour 2018".

Experienţa din anul trecut nu l-a lăsat indiferent nici pe Victor Niculin din Chişinău. Deşi nu a fost uşor, voinţa de a face bine i-a dat curaj să se înscrie din nou în cursă.

Sunt doar doi dintre cei 22 de curajoşi din România şi Republica Moldova care vor parcurge timp de cinci zile 750 de km pe traseul Chişinău – Soroca – Iaşi – Lacul Bicaz – Sighişoara – Braşov. Mai mult, aceştia vor colecta fonduri pentru cei ce suferă de boli incurabile.

Cicliştii şi-au primit tricourile pentru cursă si au fost încurajaţi de ambasadorii României şi Marii Britanii. Aceştia susţin iniţiativa şi chiar vor parcurge alături de voluntari o parte din traseu.

Pentru a-i ajuta pe participanţi în misiunea lor, va fi organizată şi o tombolă cu mai multe premii, inclusiv o bicicletă.

Turul îşi propune să creeze o conexiune între biroul "Hospices of Hope în Moldova" şi centrele din România. Pornirea va avea loc vineri, 15 iunie, la ora 7 dimineaţa, de la sediul Ambasadei României în Republica Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI