Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A opta ediţie a balului anual de caritate "Hospice Angelus" este în plină desfăşurare la Chişinău

A 8-a editie a balul anual de caritate "Hospice Angelus", organizat sub patronajul Alteţii Sale Prinţul Ştefan Dmitrie Ferdinand Sturza, e în plină desfăşurare la Chişinău. Evenimentul monden îşi propune să strângă bani din donaţii pentru pacienţii ce suferă de cancer în stadiu terminal.

DANIELA FOCŞA, reporter TVR MOLDOVA: „Este o atmosferă specială aici la balul de caritate, de la care nu lipsesc ţinutele de gala şi decorul rafinat. Evenimentul caritabil din acesta seară a reunit un număr mai mic de persoane din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Sunt prezenţi oameni de afaceri, diplomaţi şi artişti care au achitat câte 100 de euro pretul de intrare.

Programul serii include o cină cu bucate selecte şi un program artistic divers. Este planificată şi o licitaţie de obiecte de artă, bijuterii şi vinuri scumpe.

Toţi banii colectaţi vor fi donaţi pentru serviciile de îngrijire palitive prestate gratuit de Hospice Angelus Moldova. Scopul evenimentul nu este doar pentru a aduna bani pentru cei aflaţi în suferinţă ci şi pentru a spori  nivelul de conştientizare a publicului cu privire necesitatea îngrijirii paliative în Republica Moldova”.
Similare
RECOMANDĂRI