Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Angajaţii pot fi instruiţi după metode folosite de NASA pentru pregătirea astronauţilor

Companiile moldoveneşti vor avea posibilitatea să-şi instruiască angajaţii după o metoda folosită de NASA pentru pregătirea astronauţilor. Un astfel de curs costă cinci mii de euro şi este condus de una dintre principalele companii de training şi consultanţă în afaceri din România.

Metoda Process Communication Model conţine o serie de tehnici care contribuie la optimizarea comunicării şi a relaţiilor interumane în mediul profesional. Acesta este potrivit pentru echipe demotivate în care apar des conflicte sau pentru nevoi punctuale cum ar fi creşterea abilităţilor de vânzare.

Metoda Process Communication Model este aplicată şi de Agenţia Spaţială Americană NASA în selecţia şi pregătirea echipelor de astronauţi.

Programul este potrivit pentru companii cu peste 50 de angajaţi. Ştefan Petre este directorul unei companii la Chişinău care este prezentă în peste 22 de ţări şi se ocupă cu livrarea cât mai rapidă a produselor către clienţi.

Un astfel de training durează trei zile şi costă cinci mii de euro, iar la el pot participa de la opt până la 14 persoane.
Similare
RECOMANDĂRI