Asociaţia Investitorilor din România în R. Moldova, daruri pentru angajaţi ai Teatrului „Vasile Alecsandri” din Bălţi
Sursa foto:radiochisinau.md Vizualizari:

Asociaţia Investitorilor din România în R. Moldova, daruri pentru angajaţi ai Teatrului „Vasile Alecsandri” din Bălţi

Asociaţia Investitorilor din România în R. Moldova a oferit daruri pentru familiile a zece angajaţi ai Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi. Cadourile au ajuns în acest oraş prin intermediul Misiunii Sociale Diaconia a Mitropoliei Basarabiei şi a Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi.

Astfel, la 5 ianuarie 2021, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălţi şi Lucia Cernei, preşedintele Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi, au adus zece cutii cu produse alimentare oferite de Asociaţia Investitorilor din România în R. Moldova pentru tot atâţia lucrători ai Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.

În context, PS Antonie a menţionat că este o bucurie să fie prezent, din nou, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi şi i-a felicitat pe toţi lucrătorii instituţiei cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos şi a Noului An.

La rândul său, Onorina Tănase-Burlacu, director general al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi, a mulţumit Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova pentru daruri şi a menţionat că acestea „sunt o adevărată binecuvântare pentru cele zece familii de angajaţi ai teatrului în perioada sărbătorilor de iarnă”.

Sursa: Infoprut.ro

Similare
RECOMANDĂRI