Circulaţia pentru camioane între Anenii Noi şi Ştefan Vodă, sistată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Circulaţia pentru camioane între Anenii Noi şi Ştefan Vodă, sistată

Circulaţia de pe porţiunea de drum dintre oraşul Anenii Noi şi raionul Ştefan Vodă este sistată în ambele direcţii pentru camioanele de mare tonaj. Despre aceasta informează Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) al IGP.

"Drumul este prelucrat cu material antiderapant. Solicităm conducătorilor auto să se supună cerinţelor legale ale poliţiştilor care se afla la faţa locului", susţine INSP.

INSP recomandă conducătorilor auto: să adepteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să folosească luminile de întîlnire, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să nu efectueze manevre periculoase în trafic.

Amintim cămeteorologii au emis  o nouă avertizare de schimbare bruscă a vremii, în perioada 27-28 ianuarie. În legătură cu deplasarea ciclonului sudic, se prevăd condiţii meteo complicate: vor cădea precipitaţii puternice sub formă de ninsoare şi lapoviţă. Totodată, va avea loc intensificarea vântului din nord de până la 15/20 m/s, iar izolat va viscoli şi se vor forma troiene.

În cazul situaţiilor de blocaj pe traseele naţionale, pentru a solicita intervenţia drumarilor, participanţii la trafic pot apela în regim non-stop la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.
Similare
RECOMANDĂRI