Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Contingentul KFOR 8 s-a întors din Kosovo după ce şi-a îndeplinit misiunea

Au predat ştafeta în teatrele de operaţiune şi au revenit acasă. Cel de-al 8 contingent KFOR s-a întors din Kosovo şi a raportat – misiune încheiată cu succes. Reprezentanţii Ministerului Apărării i-au întâmpinat cu braţele deschise, le-au oferit diplome şi le-au promis militarilor că vor avea mai multe ocazii să participe la misiuni internaţionale.

Cei 41 de militari care au format ce-l de-al 8 contingent KFOR şi-au primit astăzi diplomele bine meritate. Au avut zeci de misiuni încheiate cu succes în baza militară NATO din Kosovo.

Conducerea Ministerului Apărării le-a apreciat efortul şi le-a dat următorul ordin – toată experienţa acumulată să o transmită şi colegilor din bazele militare din Republica Moldova.

Contingentul KFOR 8 a fost înlocuit în Kosovo de cel de-al 9 grup de militari care şi-a ocupat deja locul în baza multinaţională "Camp Vilaggio Italia". Toate contingentele sunt formate din 41 de militari  - un pluton de 33 de infanterişti, 7 genişti şi un ofiţer de stat major care îşi îndeplinesc misiunea pe un mandat de 6 luni.
Similare
RECOMANDĂRI