Crima de la Caracal: Luiza ar fi fost văzută în Italia. Interviu cu şoferul care ar fi întâlnit-o
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Crima de la Caracal: Luiza ar fi fost văzută în Italia. Interviu cu şoferul care ar fi întâlnit-o

O nouă înregistrare bombă, care dovedeşte că Luiza se află în viaţă şi trăieşte în Italia, a fost difuzată duminică seara, de România TV. Jurnalistul Ovidiu Zară a fost cel care a făcut înregistrarea şi, de altfel, le-a predat-o procurorilor.

Ovidiu Zară a reuşit să-l găsească pe şoferul de TIR care a găsit-o pe Luiza Melencu şi astfel a aflat de la acesta lucruri de o importanţă deosebită.

Bărbatul susţine că Luiza este vopsită acum blondă şi face parte dintr-o reţea de prostituţie. Când a întâlnit-o în Italia, la Padova, ea l-a rugat să nu anunţe poliţia, pentru că acest lucru ar putea-o pune în primejdie. Fetele sunt ţinute sub supraveghere 24 de ore din 24 şi nu stau mai mult de două săptămâni în acelaşi loc.

Discuţia dintre şoferul de TIR şi Ovidiu Zară:

MARTORUL: Acum două săptămâni, eu am avut-o pe Luiza în maşină. În Padova. Eu sunt şofer de Comunitatea Europeană şi am ajuns în Padova, Parcul Industrial. Ideea este în felul următor: am putut să stau cu ea undeva la 10 minute, după care practic am fost oarecum fugărit. De ce? Fiindcă ele sunt urmărite.

OVIDIU ZARĂ: În ce dată aţi ajuns la Padova ?

MARTORUL: Acum două săptămâni, joia

OVIDIU ZARĂ: În jurul cărei ore?

MARTORUL: 22!

OVIDIU ZARĂ: Şi v-aţi dus la fete?

MARTORUL: Eu nu.... nu merg la fete de obicei. Eu am parcat în Parcul Industrial şi acolo sunt o grămadă de fete. Am văzut şi mi s-a părut ceva suspect şi efectiv m-am dus ca un... Şi a venit la mine în maşină, era blondă săraca, nu am putut să vorbesc cu ea niciun cuvânt, pentru că ele săracele au microfon. Şi atunci pe telefon a început să-mi scrie ea.
Deci, trăieşte. La fiecare două săptămâni pe ele le mută, gen: Piacenza, Genova, Bari, Milano, cam astea sunt localităţile în care le mută. Nu le vând, doar le mută şi pe stradă ies odată pe săptămână (...) Ea mi-a scris pe telefon, ca şi mesaj. Adică mi-a făcut semn ca eu să vorbesc. Eu am vorbit cu ea ca şi cum nah! Cât costă, ce costă? Bla! Bla! Bla! (...) Era blondă. Şi ce mi-a mai scris acolo, mi-a spus că le schimbă şi culoarea, că nu rămâne aceeaşi

OVIDIU ZARĂ: Dar nu v-a spus de cine e luată? De o grupare de români sau albanezi?

MARTORUL: Deci, eu ce pot.... români, români. Mi-a spus că români. Şi vă spun un lucru: Ideea e în felul următor. E complicată treaba de ce? Pentru că ele sunt păzite, cel puţin acolo, sunt păzite în ghilimele de poliţie. Nu credeţi că sunt păzite de altcineva. Pe lângă faptul că-s ai noştri acolo

OVIDIU ZARĂ: Dar nu v-a spus niciun nume?

MARTORUL: Nu mi-a spus niciun nume. Dar nu cred că ele ştiu. Nu au acte, nu au absolut nimic. Ele oricum, nu pot să plece. Şi pe lângă faptul ăsta, eu când m-am dus cu ea, ne-a băgat pe o stradă, o stradă înfundată, eu nu puteam să plec cu maşina în faţă. Că la un moment dat am zis că o iau, fug şi asta e. Vedem ce facem. Ne-a băgat pe o stradă înfundată şi s-a pus o maşină în spatele maşinii mele (...) Ideea e în felul următor. Deci, ce mi-a spus fata: pe ele le mută, la două săptămâni le mută. Deci, astea sunt oraşele: Padova, Piacenza, Genoa, Milano, Bari. Acuma, eu nu pot să vă spun singur că ea se mai află în oraşul Padova. Sau unde se află. Deci nu ştiu, eu o să mai trec. Vă garantez 100% fata trăieşte.

OVIDIU ZARĂ: Dar era speriată? În ce situaţie era?

MARTORUL: Eeee! N-aţi vrea să ştiţi! N-aţi vrea să ştiţi! Dacă eu, dacă eu aveam posibilitatea să pot să plec cu maşina, vă dau cuvântul meu, cu orice risc, eu plecam atunci. Dar ... ăsta e ... ele normal sunt într-o societate de lux. Asta e toată şmecheria. Şi odată pe săptămână le scoate la produs, ca să spun aşa. Bani, din ce produc în seara, în noaptea aia, deci banii cu care ele trăiesc. Ei nu le dau bani. Deci aia e singura zi în care...

OVIDIU ZARĂ: Dar nu v-a spus să trimiteţi un mesaj acasă, ceva?

MARTORUL: Nu mi-a spus nimic de genul. Nu, nu. Absolut nimic. Doar mi-a spus pe final, mi-a spus: nu anunţa Poliţia. Ele sunt păzite toate de Poliţie. Toată Poliţia din Padova, cel puţin, e implicată. Fiindcă nu... atâta timp cât ăia stau acolo ... ăia stau ca nişte paznici. Şi ea mi-a spus, pe final, să nu anunţ Poliţia... Acuma că extragere, cum ar putea fi extrasă de acolo, dacă ar putea vreodată fi, nu ştiu. Nu ştiu asta şi să vă mai spun o chestie: vă daţi seama, că eu am văzut maşina care a stat în spatele maşinii mele. Dar acuma, vă mai spun un lucru: probabil că mai sunt 10-15 maşini sau 3-5 maşini puse acolo

OVIDIU ZARĂ: Nu aţi întrebat şi de Alexandra?

MARTORUL: Aia vreau să vă spun acuma. Ajung şi acolo. Nu am întrebat, ea mi-a spus. Eu nu am putut să întreb decât prin semne. De Alexandra mi-a spus, că ştia că e în Bari şi ştia că trăieşte. Dar nu pot să vă garantez, că nu ştiu. Nu ştiu. Nu ştiu. Dar de ea vă spun sigur, a fost la mine în maşină. Deci, eu am avut-o la mine în maşină. Nu din poveşti, nu din auzite.

Similare
RECOMANDĂRI