FOTO. Incendiu la o biserică din Călăraşi. Cinci autospeciale de intervenţie, la faţa locului
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

FOTO. Incendiu la o biserică din Călăraşi. Cinci autospeciale de intervenţie, la faţa locului

În dimineaţa zilei de 2 mai un incendiu a izbucnit într-o biserică de pe strada Grigorie Ureche 1A din oraşul Călăraşi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat în această dimineaţă.

Potrivit primelor informaţii interiorul unei biserici cu suprafaţa de aproximativ 200 metri pătraţi este totalmente cuprinsă de flăcări. La faţa locului pentru stingerea arderii au fost trimise 5 autospeciale de intervenţie. Ajunşi pompierii au stabilit că focul a cuprins interiorul lăcaşului de cult, dar şi acoperişul acestuia. În urma arderii nu au fost raportate victime. Incendiul a fost localizat la ora 11.11, fără ca arderea să obţină răspândire la alte clădiri. Salvatorii au salvat o altă clădire din apropiere cu suprafaţa de de 40 metri pătraţi şi întreprind acţiuni de lichidarea  completă a focului, dar şi de demontare a construcţiei afectate.

Circumstanţele şi cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialişti. Conform IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 39 situaţii de risc.

Similare
RECOMANDĂRI