Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Invenţia inedită a unor basarabeni, stabiliţi în SUA

Vă imaginaţi un aparat de ras care nu necesită spumă, nu irită pielea şi, pe deasupra, mai e şi prietenos cu mediul? Ei bine, el există şi a fost inventat de doi basarabeni stabiliţi în Statele Unite ale Americii. Victor şi Constantin se mândresc cu produsul lor, care se vinde în întreaga lume, în mii de exemplare.

Ideea le-a venit celor doi basarabeni acum câţiva ani, din necesitate. Bărbieritul zilnic devenise, pentru ei, un chin. În plus, dădeau mulţi bani pe creme speciale, care să calmeze pielea. Produse care conţin, în mare parte, ingrediente chimice toxice. 

CONSTANTIN CIORTAN, inventator: "În fiecare zi trebuie să mă bărbieresc dar de iritaţii eu nu pot să scap nicidecum. Şi am inceput să ne uităm la ingrediente, am început să vedem ce se întâmplă în toată industria asta şi de ce un lucru care nu merge încă nu e schimbat şi de ce nu e schimbat". 

Aşa s-a născut ideea pentru Aqua Jet Razor, aparatul de ras ecologic care funcţionează exclusiv pe bază de apă. Iar un bărbierit cu acest aparat minune durează mai puţin de 2 minute. 

CONSTANTIN CIORTAN, inventator: "Aparatul se uneşte la apa, apa trece prin aparat şi printre lame. Apa merge prin razor, printre lame şi pe piele. Atunci pielea se umezeşte, foloseşte stratul de apă care este între piele şi lame, foloseşte ca un strat protector ca să se bărberească şi să meargă lama mai bine pe piele şi asta e tot".

Aţi calculat vreodată câţi bani se cheltuiesc anual pe aparate de ras, spume şi creme după ras? Au făcut-o Constantin şi Victor - nu mai puţin de 300 de dolari. Invenţia lor costă, însă, mai puţin de 40 de dolari şi s-a vândut, deja, în mii de exemplare, în întreaga lume.  

CONSTANTIN CIORTAN, inventator: "Noi am pus 2 video în care mă bărbieresc eu şi au adunat vreo 8 sau 9 milioane de vizualizări şi au adunat în ţări ca Malaesya, Africa, Australia, în India. Partea bună e că noi avem livrare gratuită în lume la fiecare 2 aparate de ras. 

Pe lângă faptul că e prietenoasă cu bugetul, invenţia basarabenilor este şi ecologică. 

CONSTANTIN CIORTAN, inventator: "Partea cu mediul înconjurător pentru mine e un domeniu extraordinar de aproape de suflet. Pentru că noi am dorit să aducem un produs care o să reducă deşeurile. Tot ce aruncăm în coşul de gunoi nu se reciclează. Tot ce aruncăm în coşul de gunoi ajunge undeva în ape şi ajunge undeva pe pământ. Eu sper că în doi ani noi o să venim cu un aparat care e 100% eco friendly făcut din materiale care sunt plasticuri nu din uleiuri dar din alte plante". 

Aqua Jet Razor este fabricat din materiale reciclabile în proporţie de 97%. 
Similare
RECOMANDĂRI