Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” a fost organizat concertul caritabil „Moş Crăciun eşti tu"

Şi tu poţi fi Moş Crăciun! Este un îndemn creştinesc pentru toţi cei care îşi doresc cu adevărat să fie mai buni, mai generoşi, mai aproape de oameni. Aşa a fost şi concertul caritabil organizat, aseară, la Chişinău, de o basarabeancă stabilită în străinătate. Sute de copii s-au distrat, au cântat, au dansat şi l-au întâlnit pe Moşul. Spectatorii de onoare au fost micuţii din centrele de plasament şi familii nevoiaşe.

Muzica şi dansul au creat atmosfera de sărbătoare.
 
Cel mai emoţionant moment al serii a fost atunci când Moş Crăciun şi-a făcut apariţia.

Cei mai mulţi dintre spectatori au fost copii din familile social-vulnerabile şi centre de plasament din toată ţara. Printre ei şi 10 micuţi din Criuleni. Cu toţii au fost entuziasmaţi pentru că au dorit să-l vadă pe: 

Copiii din familiile defavorizate au avut acces gratuit la eveniment. În schimb, elevii de la mai multe licee din Chişinău au cumpărat bilete iar banii strânşi vor fi donaţi nevoiaşilor.
 
Toată această feerie de iarnă a fost posibilă datorită Tatianei, o basarabeancă stabilită de 5 ani în Germania. Iniţial, organiza doar campanii de colectare a darurilor, însă şi-a dorit să facă ceva mai mult. Aşa a apărut ideea de a organiza acest concert.

În următoarele zile, Tatiana, alături de ajutoarele ei, vor porni într-o caravană prin ţară şi vor împărţi toate cadourile adunate.

Peste 300 de copiii şi bătrâni vor beneficia de daruri. Campania de colectare a cadourilor este la a doua ediţie, iar concertul "Moş Crăciun eşti tu" a fost organizat în premieră.
Similare
RECOMANDĂRI