Mai multe autovehicule au fost evacuate din centrul Chişinăului pentru parcare neregulamentară
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Mai multe autovehicule au fost evacuate din centrul Chişinăului pentru parcare neregulamentară

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) a ridicat şi depus la parcarea specială de la Truşeni mai multe automobile parcate neregulamentar pe strada 31 august 1989 din centrul Chişinăului.

„Este vorba de încălcarea articolului 238 alineatul 2 din Codul Contravenţiilor, care revede o amendă între 18 şi 30 de unităţi contravenţionale şi aplicarea a 4 puncte de penalizare şi a articolului 240 alineat 1 din Codul Contravenţiilor, care prevede o amendă între 15 şi 30 unităţi contravenţionale şi aplicarea a 3 puncte de penalizare conducătorului auto", a spus reprezentantul INSP pentru Moldpres.

Potrivit reprezentantului Poliţiei, conducătorii auto vor avea de achitat inclusiv ridicarea şi transportul automobilului la parcarea specială de la Truşeni, dar şi orele de staţionare a autovehiculului în această parcare. "Costul ridicării şi transportării automobilului la parcarea specială este de 790 de lei, iar pentru o oră de staţionare, conducătorul autovehiculului va plăti 15 lei", a menţionat agentul de poliţie.

Reprezentantul INSP a specificat că nu este pentru prima oară când sunt ridicate autovehiculele parcate neregulamentar pe strada 31 august. "Constatăm că şoferii continuă să ignore semnul de parcare interzisă care se află amplasat pe strada 31 august în spatele Grădinii Publice. Noi vom continua să răspundem chemărilor făcute de cetăţeni şi să evacuăm automobilele parcate neregulamentar", a spus acesta.

Similare
RECOMANDĂRI