Mănăstirea Hadâmbu din Arhiepiscopia Iaşilor, daruri pentru copiii de la Centrul de Plasament din Bălţi
Sursa foto:infoprut.ro Vizualizari:

Mănăstirea Hadâmbu din Arhiepiscopia Iaşilor, daruri pentru copiii de la Centrul de Plasament din Bălţi

Mănăstirea Hadâmbu din Arhiepiscopia Iaşilor a trimis daruri pentru copiii din Centrul de Plasament Temporar şi Reabilitare din Bălţi. Cadourile au fost oferite de PS Antonie, Episcop de Bălţi, care a făcut o vizită instituţiei.

Potrivit InfoPrut.ro, miercuri, 3 noiembrie, PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar-administrativ al Episcopiei de Bălţi şi PC părinte Dorian Revenco, protopop de Bălţi, au vizitat copiii din centru, aducându-le daruri fiecăruia: scurte de iarnă, pantofi, ştrampi, ciupici de cameră, ciorapi, ştergare şi produse alimentare – mere, biscuiţi, dulciuri şi sucuri naturale.

PS Antonie a menţionat că aceste daruri au ajuns la Centrul de Plasament cu ajutorul mărinimos al PCuv. Părinte Arhimandrit Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu din Arhiepiscopia Iaşilor, care în mai multe rânduri a venit în Basarabia cu daruri generoase.

Reprezentanţii Centrului de Plasament au mulţumit pentru cadouri părintelui Nicodim şi clericilor Episcopiei de Bălţi, care nu vin prima dată cu daruri pentru copiii din Centru, atenţii care vor aduce multă bucurie copiilor.

 
Similare
RECOMANDĂRI