Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O ambulanţă cu o femeie suspectă de coronavirus s-a răsturnat după ce s-a tamponat violent cu o maşină. Pacienta, dar şi un băiat de 11 ani au ajuns la spital

O ambulanţă cu o femeie suspectă de coronavirus s-a răsturnat după ce s-a tamponat violent cu o maşină în sensul giratoriu de lângă Ministerul Sănătăţii. În urma impactului, pacienta dar şi un băiat de 11 ani au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs după o secundă de neatenţie. Ambulanţa, condusă de un şofer de 58 ani, s-a izbit de un automobil condus de un bărbat de 74 ani. În ambulanţa ce aparţine unei clinici private erau trei persoane. 

SERGIU BEŢIVU, şofer de ambulanţă: "Nici nu am reuşit să aflu ce şi cum, parcă nu era nimeni, avea domnul cred că oleacă de viteză posibil şi nu ne-a observat, era în dos la altă maşină mai înaltă nu am tras atenţia. Tot s-a oprit u girofarul, când ne-am trezis stătea pe o parte, întâmplător".

"Am auzit o bubuitură şi m-am rostogolit că nu mi-am mai dat seama ce se întâmplă.  -Urma să ajungeţi la spital ? -Da".

Celălalt şofer susţine că de zeci de ani conduce camioane, iar accidenitul de azi a fost o pură întâmplare.

SERGIU ZEŢU, şofer: "Eu mergem pe verde şi eram deja la jumătate şi ambulanţa a venit şi gata. Uite unde eram eu şi el putea să o i-a în stânga dacă ceva, ceva. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. - Aţi făcut şi alcool testul să vă verifice poliţia? – Da, e 00 a arătat".

În maşină se afla şi nepoţelul său de 11 ani. Băiatul a fost rănit şi a fost dus la spital. 

VITALIE BACIU, ofiţer: "Stabilim toate circumstanţele producerii accidentului rutier şi persoana care se va face vinovată de accident va fi trasă la răspundere în conformitate cu prevederile legale".

Tot astăzi, în apropierea localităţii Chetrosu, Anenii Noi, s-a produs un alt accident. Doi bărbaţi, de 30 şi 36 de ani, au ajuns la spital, după ce o remorcă cu fier vechi s-a răsturnat peste maşina lor. Potrivit poliţiei, şoferul autoturismului conducea cu viteză excesivă şi a intrat pe contrasens unde s-a trezit în faţa tractorului cu remorcă. 
Similare
RECOMANDĂRI