Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O fetiţă de doar patru ani a murit după ce a fost muşcată de un ciobănesc german

O fetiţă de doar patru ani a murit după ce a fost muşcată de un câine de rasă din curtea casei. Tragedia s-a produs astazi în satul Mileştii Mici, din raionul Ialoveni.

Era trecut de ora 12 când fetiţa se juca în curtea casei, împreună cu bunicul ei. Câinele din rasa ciobănesc german era legat dar copilul de doar 4 ani s-a apropiat prea mult de le. Fetiţa a fost muscata în zona capului. Poliţia a fost alertată de către mama fetiţei.

„La 14 august 2019, la ora 12:45, poliţia din Ialoveni a fost sesizată de o femeie de 25 de ani, locuitoare a staului Mileştii Mici pe faptul că fetiţa ei de 4 anişori a fost muşcată de câinele care era legat în curtea casei, câine de rasă ciobănesc greman. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă care ajungând la locul incidentului că în urma leziunilor primite copilul a decedat”, ne-a spus ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni Silvia Vetcu.

Îngrozit de durere, tatăl fetiţei a dus câinele într-o pădure şi l-a omorât. Moartea copilului este investigată acum de poliţie.
Similare
RECOMANDĂRI