Sursa foto:Poliţia capitalei Vizualizari:

O tânără de 23 de ani, reţinută de poliţişti, după ce a sustras bani de pe cardul unei colege

O tânără în vârstă de 23 de ani, a fost reţinută de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului sec. Buiucani, acesta fiind suspectată de comiterea unui furt de bani.

Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 23 iulie de către o tânără, care a comunicat că de pe cardul bancar i-au fost sustrasă o sumă de bani. Tânăra a comunicat că este angajata unei grădiniţe amplasată pe str. Cornului, iar geanta în care se aflau bunurile materiale se afla fără supraveghere în grupa unde activează. Totodată aceasta a comunicat că codul se afla împreună cu cardul, alte bunuri înafară de banii de pe card nu i-au dispărut.

Îmediat pe cazul dat poliţiştii au iniţiat mai multe acţiuni de investigaţie şi urmărire penală, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor cât şi a persoanei care a comis furtul.

Imaginile de pe  camerele de supraveghere au arătat că persoana care a scos banii de pe card este o colegă de serviciu de-a victimei, care într-un final, şi-a recunoscut vina.

Tânăra este cercetată penal în stare de libertate pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare aceasta riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei recomandă să aveţi grijă de bunurile personale, să nu ţineţi codurile de la cardurile bancare la loc vizibil ori împreună cu cardul bancar, pentru că în acest caz puteţi fi deposedaţi cu uşurinţă de mijloacele finaciare.

Similare
RECOMANDĂRI