Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Până pe 25 august, un tronson din strada Bucureşti va fi închis pentru circulaţie

Ambuteiaje infernale astăzi în Chişinău. Din cauza lucrărilor la sistemul de canalizare de pe strada Bucureşti s-a dat peste cap toată circulaţia din oraş. Pe lângă nervii în trafic, şoferii au pierdut şi ore bune la volan. Multe linii de troleibuz şi microbuz circulă pe alte străzi, iar mulţi oameni le-au aşteptat minute în şir în staţii greşite.

Munca este în toi pe strada Bucureşti, dar şi nervii şoferilor sunt întinşi la maximum la doar o intersecţie depărtare. O coadă imensă de maşini stătea paralizată în ambuteiaj.

Lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare se vor desfăşura până la sfârşitul verii. Şi cum cele mai importante artere sunt blocate, a fost suspendată şi ruta de troleibuz numărul 3.

Nici rutele de troleibuz 10 şi 24 nu vor mai circula până la Telecentru. Autorităţile au anunţat astăzi că o linie de autobuz numită Centru-Telecentru va asigura conexiunea dintre cele două sectoare. Pe lângă asta, trolebuzul 2 şi rutele de microbuz 101, 125, 154 şi 185 vor circula pe alte străzi.

Informaţiile despre schimbările de itinerar pot fi accesate pe site-ul primăriei, chisinau.md, dar şi tvrmoldova.md.
Similare
RECOMANDĂRI